Categories
Uncategorized

Häät hotellissa

Häät hotellissa

Onko sinulla häät suunnitteilla? Oletko menossa itse naimisiin tai oletko esimerkiksi kaasona mukana järjestämässä häitä? Häiden järjestäminen voi olla todella suuri työ ja stressaava työ. Sen ei kuitenkaan ole pakko olla sitä, vaan voit helpottaa häiden järjestämistä, siirtämällä ne häitä järjestävän yrityksen tehtäväksi. Tämä tietenkin maksaa hieman enemmän mutta siinä säästää paljon omia hermoja. Jos kuitenkin olet päättänyt järjestää häät itse voit miettiä seuraavia vaihtoehtoja, joiden avulla niiden järjestäminen helpottuu ainakin hieman.
Ruokapuolen valitseminen häihin on yksi asia, jota ei kannata itse tehdä ellei satu omistamaan pitopalvelua. Häihin kannattaa hankkia hyvä pitopalvelu, koska häiden yksi tärkeä osa on ruokailu ja muut tarjoilut. Hyvältä pitopalvelulta löytyy hyvä valikoima erilaisia menuja ja niihin kannattaa käydä tutustumassa ennakkoon paikan päällä. Lisäksi pitopalvelulta voi saada myös kalusteita häihin, joten jos et omista suuria määriä tuoleja, pöytiä ja muuta kannattaa ne samalla varata pitopalvelulta.
Jos haluat helpottaa häiden järjestämistä hieman enemmän voit ehkä ajatella järjestää häät hotellissa. Häät hotellissa Helsingissä onnistuu helposti. Hotellista löytyy niin majoitus vieraille kuin tilat ja ruokapalvelut, joten häiden järjestäminen hotellissa on varsin kätevää ja helppoa. Hotelleilla on myös paljon kontakteja, joten esimerkiksi bändin hankkiminen hotellin kautta häihin onnistuu varmasti ja saat kokonaisvaltaisen tapahtuman järjestettyä yhdessä paikassa. Suomessa on myös monia hotelleja, joissa on erityisiä miljöitä. Jos olet kiinnostunut merimiljööstä tai muista kannattaa tutustua hotellien tarjontaan.
Kun olet päässyt suunnittelussa tähän vaiheeseen kannattaa myös varmistaa muut tapahtumapaikat, kuten kirkko. Yleensä kirkko varataan ensin ja sen jälkeen mietitään, milloin ja missä juhlat vietetään. Jos et vietä kirkkohäitä, on hyvä varmistaa, että virastot ovat auki ja vihkiminen onnistuu haluttuna ajankohtana mahdollisimman lähellä juhlapaikkaa.