Categories
Uncategorized

Hyvinvointia yhteisistä harrastuksista

Hyvinvointia yhteisistä harrastuksista

Jos ystävien tai kumppanin kanssa vietetty aika kuluu pääasiassa istuskellessa television ääressä, saattaisi jokin uusi, sopivasti aktivoiva harrastus tehdä teille hyvää. Harrastuksen ei tarvitse olla valtavan tavoitteellista, vaan ajatuksena on saada teidät löytämään iloa myös hieman matalamman kynnyksen toiminnasta. Alla on listattuna muutama idea, joista ammentaa inspiraatiota.

Kokatkaa yhdessä

Tämä toimii niin pariskunnan kuin kaveriporukankin kanssa. Sopivaa vaikka viikoittaiset kokkailutreffit, joilla kokeilette joka kerta jotakin uutta reseptiä. Jos kyseessä on eri osoitteissa asuva kaveriporukka, voitte kokoontua vuoronperään toistenne luokse. Edistyessänne tässä harrastuksessa, voitte ryhtyä myös tekemään niin, että muut ostavat ainekset yllätyksenä kokille, joka loihtii niistä muutaman ruokalajin aterian. Harrastukseen kannattaa panostaa kunnon välineillä. Klikkaa tästä täydentääksesi keittiövälinevalikoimaasi. Voitte myös sopia erilaisia teemailtoja – vain mielikuvitus on rajana!

Lähtekää lenkille

Lenkkeilyn ei tarvitse aina sisältää hurjia nopeus- tai matkatavoitteita, se voi toimia myös vain korvikkeena sohvalla makoilulle. Lenkki voi sujua hölkäten, juosten tai vaikka vain kävellen. Kävelylenkillä voitte jutella niitä näitä, purkaa tuntojanne, tutustua ympäristöönne tai jopa vaikka ottaa luontokuvia. Lenkkeilyyn ei välttämättä tarvita muuta kuin hyvät ja tukevat kengät ja lenkille voi lähteä hetkenkin varoitusajalla, mikä tekee siitä helpon matalan kynnyksen yhteisen harrastuksen.

Osallistukaa kursseille

Tietotaitoaan voi lähteä lisäämään ihan vain mukavan harrastamisenkin vuoksi. Esimerkiksi työväenopistoilla on monesti tarjolla monenlaisia käsityöhön, taiteeseen, kotitalouteen, tietotekniikkaan ja mediaan liittyviä kursseja, joista taatusti löytyy jokaiselle jotain. Valitkaa sellainen, joka kiinnostaa molempia tai kaikkia, ja ilmoittautukaa mukaan. Saatatte löytää yhteisen harrastuksen, jonka parissa viihdytte vielä kurssin päättymisen jälkeenkin.