Categories
Uncategorized

Autolainan vertailu kannattaa

Autolainan vertailu kannattaa

Suomessa autojen keski-ikä on kasvanut koko 2000-luvun ajan ja käytettyjen autojen kauppa on edelleen voimissaan. Markkinoille on kuitenkin  tullut paljon vaihtoehtoja ja ympäristöystävällisten autojen suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin. Saatavilla on hybrid- ja täyssähköautoja, jotka tarjoavat omistajalleen myös tuntuvia veroetuja vanhoihin diesel autoihin verrattuna. Monille tämä merkitsee uuden auton hankintaa. Uuden auton hankkiminen on yksi elämän suurimmista hankinnoista ja auton hankintaan haetaan lainaa. Mitä sinun tulee tehdä, että voit verrata autolainaa ja etsiä itsellesi parhaimman autolainan uuden auton hankintaan?

Kannattaako hankkia uusi vai käytetty auto?

Auton hankinnassa kannattaa olla tarkkana ja miettiä hankintaa hieman pidemmälle. Tietenkin jos tarve on lyhytaikainen voi halpa vaihtoauto olla oiva ratkaisu tilanteeseen, jossa tarvitaan lyhytaikaisesti autoa hakemaan vaikka tuotteita Masku huonekaluliikkeestä mutta jos tarkoituksena on hankkia pitkään kestävä käyttöauto, kannattaa uudemman auton hankkimista harkita tarkoin. 

Uusi auto on aina uusi auto ja se tuntuu myös auton käyttökustannuksissa. Yleensä pakasta vedetty auto vaatii vähemmän kalliita huoltoja ja perus vuosihuolto riittää auton käytettävyyden ylläpitämiseksi. Vanhemmissa vaihtoautoissa on aina oltava tarkkana auton historian kanssa, koska iän mukana tulee kalliita korjaustarpeita ja huoltohistoriasta riippuen nämä voivat nopeasti maksaa enemmän kuin itse auton hinta. Mieti siis tarkasti oma auton käyttötarve ja tee sen perusteella päätös, minkälainen auto kannattaisi hankkia.

Valitse itsellesi oikea laina

Tilanteesta riippuen voit tarvita joko täysin uutta autolainaa tai korvata olemassa oleva lainasi uudella autolainalla tai jopa yhdistää olemassa olevat lainasi yhteen, jotta voit hankkia täysin uuden hieman kalliimman menopelin. Monet lainapalveluita tarjoavat yritykset tarjoavat lainojen kilpailutus mahdollisuutta ja sitä kannattaakin hyödyntää, jotta voit saada autolainallesi mahdollisimman pienet korot ja kulut.