Categories
Uncategorized

Hiustenlaiton ABC – Parhaimmat vinkit

Eikö sinustakin olisi kiva, jos sinulla olisi joka päivä hyvä hiuspäivä? Onneksi voit tänä päivänä saada hiuksesi näyttämän upeilta missä tahansa tilanteessa hiustyypistäsi riippumatta. Tässä artikkelissa jaan joitain yleisiä hyödyllisiä vinkkejä hiusten laittamiselle.

Hiustesi hyvinvoinnin kannalta on tärkeää, että peset ne oikealla tavalla. Jos vain voit, välttäydy pesemästä hiuksiasi joka päivä. Päivittäiset kylvyt ja suihkussa käynnit poistavat hiuksistasi sen luonnolliset öljyt, jotka pitävät hiuksiasi terveinä. Tämän lisäksi en myöskään suosittelisi hiustuotteiden, kuten hiuslakkojen, moussejen ja geelien käyttämistä, koska ne voivat vaurioittaa hiuksiasi poistamalla niiden luonnollisia öljyjä.

Olennaisten hiustenhoidossa on myös niiden oikeanlainen kuivattaminen. Hiusten kuivaamiseksi suosittelen hiustenkuivaajan käyttöä, koska se on hiuksiesi kannalta parempi kuin ilmakuivattaminen, jos käytät hiustenkuivaajaa oikealla tavalla. Kuivatessasi hiuksiasi hiustenkuivaajalla laita kuivaaja viileälle asetukselle ja pidä sitä riittävän kaukana sinusta. Jos pidät kuivaajaa liian lähellä itseäsi vesi hiuksissasi voi kuumentua ja vaurioittaa hiuksiasi. Tämän takia hiustenkuivaajat voivat olla haitallisia hiuksillesi, mutta jos käytät niitä oikein ne voivat olla hyväksi hiuksillesi.

Tätä seikkaa monet ihmiset eivät osaa huomioida, mutta hiuksesi harjaaminen niiden ollessa liian märät voi vaurioittaa niitä. Märät hiukset venyvät herkemmin ja niillä on taipumus rikkoutua. Hiusten liian tiheällä harjaamisella voi myös olla haitallisia vaikutuksia hiuksillesi – liiallinen hiustenharjaaminen voi nimittäin rikkoa hiuksiasi. Jos kuitenkin vahingossa tuhoat hiuksiasi esimerkiksi latvoista, joista hiukset ovat erityisen alttiita hajoamaan voit käyttää hiusklipsejä entisten hiuksiesi tilalla. Klipsipidennyssetit ovat käsintehty ja 100% aitoa hiusta, joten muut ihmiset eivät huomaa sinun käyttäväsi niitä.